Meerwaarde > Technologie

Technologie

Joorz ziet technologie als het hulpmiddel om uw wensen te realiseren, niet als doel op zich. Het inzetten van een specifieke technologie moet altijd toegevoegde waarde hebben binnen de te realiseren oplossing. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de juiste technologische keuzes te maken. Hierbij maken we een wel afgewogen beslissing op basis van uw functionele wensen, de door u eerder toegepaste technologie, de ervaring van uw beheerders, de ervaring van het projectteam en de stabiliteit van de technologie.

De software ontwikkelaars en architecten van Joorz zijn gespecialiseerd in Java technologie. Binnen onze Java oplossingen maken wij veelvuldig gebruik van Open Source componenten. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in Spring, Hibernate, Seam, AngularJS, PhoneGap, Appcelerator, jQuery, Steroids. Op basis van deze Open Source componenten zijn wij in staat voor u hoogwaardige oplossingen te realiseren die werken.

Binnen onze projecten passen we de concepten Domain Driven Design (DDD) en Model Driven Architecture (MDA) toe. Door de inzet van DDD sluit de software beter aan bij uw domein (bedrijfsterminologie en bedrijfsprocessen). Dit maakt de software eenvoudiger te onderhouden en verlaagt de impact op de software van veranderende inzichten. Daarnaast stelt MDA ons in staat software te genereren op basis van een gedefinieerd model. Hiermee genereren we de standaard onderdelen van de oplossing, waardoor we ons kunnen focussen op de klantspecifieke onderdelen. Software generatie versterkt de kwaliteit en versnelt de projecten.

Joorz kiest voor Java

In de praktijk is gebleken dat Java één van de meest stabiele technologieën is voor het ontwikkelen van maatwerk software. Een grote community is de drijvende kracht achter Java en de vele Open Source componenten. Dit garandeert dat het Java platform meegroeit met de technologische behoefte van morgen. Daarnaast is Java platformonafhankelijk, waardoor het altijd binnen uw infrastructuur draait.