IT diensten > Java software ontwikkeling

Java software ontwikkeling

Joorz is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk software op basis van Java technologie. Dit doen wij bij voorkeur in projectvorm. Hierbij nemen wij de volledige zorg van het realiseren van het project uit uw handen. Wij hebben alle expertise in huis om projecten tot een succesvol einde te brengen.

U kunt ervoor kiezen om het volledige project op uw eigen locatie of een locatie van Joorz uit te laten voeren. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om te kiezen voor een mixvorm, waarbij u het voordeel heeft dat een aantal projectmedewerkers regelmatig bij u langs komen en zo gevoel houden met de hernieuwde inzichten, zonder de zorgen van het inrichten van een volledige projectruimte.

Joorz heeft voor het uitvoeren van haar projecten de keuze gemaakt voor een Agile aanpak. Kijk hier voor meer informatie over onze aanpak.

Wij maken gebruik Java Open Source componenten voor het realiseren van op maat gesneden oplossingen. Bij de selectie van Open Source componenten letten we vooral op de betrouwbaarheid en kwaliteit van de componenten. We hebben hierbij een sterke voorkeur voor componenten die zich al bewezen hebben in de praktijk, waardoor u weinig risico loopt en de kwaliteit van de uiteindelijke oplossing beter is.

Meer informatie over de technologie die Joorz toepast in haar projecten is hier beschikbaar.

Naast het uitvoeren van projecten, wordt de expertise van onze medewerkers ook regelmatig ingezet bij klanten in de vorm van detacheringopdrachten en adviserings-trajecten. Zo voeren wij regelmatig audits en codereviews uit waarin wij in opdracht van de klant de kwaliteit toetsen. Ook is het mogelijk om onze medewerkers voor langere tijd in te zetten op door u zelf beheerde projecten.

RAD Race

Peter Baars en Marc Kuijer hebben in meerdere internationale RAD Races aangetoond in 16 uur een klantcase te vertalen naar een werkende oplossing. Deze internationale wedstrijden hebben ze ook meerdere malen gewonnen. Deze kennis en kunde zetten zij bij Joorz dagelijks in.