Meerwaarde > Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde

Joorz stelt de klant centraal in haar diensten. In alle projecten en opdrachten die wij uitvoeren hanteren wij een aantal basisprincipes. Onze klanten zien dit terug in de resultaten.

First Time Right

Voor alle projecten die Joorz uitvoert geldt het principe First Time Right. Met andere woorden: we leveren de producten in één keer goed op. Dit betekent dat we hoge kwaliteitseisen stellen aan de resultaten die we aan u leveren en dat u erop kunt vertrouwen dat uw opdracht bij ons in goede handen is.

Hoogwaardige en goed doordachte oplossingen

De oplossingen van Joorz zijn hoogwaardig en goed doordacht. We denken goed na over de manier waarop u met onze producten werkt, wat resulteert in functionaliteit die aansluit bij uw behoeften en proces en een prettige gebruikersinterface waarbij het gebruiksgemak voorop staan.

Klantgericht

Om er voor te zorgen dat onze producten en diensten goed aansluiten bij uw wensen, houden we continue een vinger aan de pols of onze oplossing nog voldoet aan uw verwachting. In plaats van het vooraf dichttimmeren van ontwerpen en contracten, kiezen wij voor een open aanpak. We werken bij voorkeur op basis van budgetten of timeboxes, waarbij in fases wordt gewerkt naar een eindresultaat. U heeft dan de mogelijkheid om tussentijds bij te sturen, waardoor het resultaat beter aansluit bij uw verwachtingen.

Joorz wil haar klanten goed kunnen adviseren en mee kunnen denken met de klant. Daarom beschikt Joorz niet alleen over de juiste technische kennis, maar ook over de nodige domeinkennis.

Een extra stap

Binnen de projecten en opdrachten die wij uitvoeren zetten wij de extra stap die nodig is om uw verwachtingen te overtreffen. Met onze expertise dragen wij graag bij aan de verdere groei en ontwikkeling van uw bedrijf.

Door de positief kritische houding van onze specialisten helpen wij onze klanten dagelijks verder bij het verbeteren en uitbouwen van hun IT organisatie en de uitvoer van hun projecten.