IT diensten > Overzicht IT diensten

Overzicht IT diensten

Joorz is een jonge IT dienstverlener met een sterke klantfocus. Wij vinden dat IT om de business van de klant gaat. De techniek is hieraan ondergeschikt en moet gewoon werken. Wij beschikken over specialisten op het gebied van IT architectuur, projectmanagement en Java software ontwikkeling om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Kinderopvang Konnect

Joorz is het bedrijf achter de meest gebruikte communicatie oplossing in de kinderopvang: Konnect!. Met Konnect biedt Joorz kinderopvang organisaties een totaal oplossing om de communicatie tussen de pedagogisch medewerker en de ouder te verstereken. Dit doen wij onder meer door het delen van foto's, digitale schriftjes en berichten. Daarnaast beschikt Konnect over diverse functies voor het aanvragen van extra opvang, ruildagen etc.

Naar Konnect...

Architectuur

Joorz helpt u bij het in kaart brengen van de architectuur binnen uw organisatie. Wij kiezen voor een pragmatisch aanpak en maken architectuur toepasbaar binnen uw organisatie. Onze ervaren IT architecten helpen u graag om meer grip op uw IT landschap te krijgen.

Naar architectuur...

Projectmanagement

In een project komen vele aspecten aan de orde. Denk hierbij aan domeinkennis, techniek, gebruikersbelangen, budget, planning en risicobeheersering. In de praktijk blijken veel projectmanagers zich angstvallig afzijdig te houden van veel van deze aspecten en zich te beperken tot projectmanagement over budget en planning. Juist de projectmanagers die zich inleven in alle aspecten van het project zijn in staat succesvolle projecten af te leveren. Door zich in te leven in uw situatie, is de projectmanager in staat keuzes te maken die in lijn zijn met uw motieven en drijfveren.

Naar projectmanagement...

Java software ontwikkeling

Joorz is gespecialiseerd in het realiseren van maatwerk software op basis van Java technologie. Dit doen wij bij voorkeur in projectvorm. Hierbij nemen wij de volledige zorg van het realiseren van het project uit uw handen. Wij hebben alle expertise in huis om projecten tot een succesvol einde te brengen.

Naar Java software ontwikkeling...

"De ontwikkelingen staan nooit stil, dat maakt het uitdagend!"