Over Joorz > Cultuur

Cultuur

Wij zijn klantgericht, gepassioneerd en pragmatisch. Wij werken vanuit een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stellen hoge kwaliteitseisen aan onze resultaten en onszelf. Dit komt ook terug in onze kernwaarden:

Gedreven

In het overtreffen van verwachtingen en het halen van deadlines. We zijn trots op de resultaten die we behalen voor onze klanten.

Passie

We houden van ons vak! We halen energie uit slimme oplossingen realiseren voor tevreden klanten.

Open en eerlijk

Eerlijk naar elkaar, zowel binnen het bedrijf als naar leveranciers en klanten.

Inlevingsvermogen

Goed luisteren naar elkaar en ons verplaatsen in de ander. Als we een product ontwikkelen voor de klant, vragen we ons constant af of we zelf ook dag in dag uit met de gekozen oplossingen zouden willen werken.

Mentaliteit is bepalend

Het belang van de persoonlijk mentaliteit is in veel gevallen onderbelicht als kritische succesfactor in het project. Uit onze ervaring blijkt dat het succes van een project voor een groot deel wordt bepaald door de persoonlijke instelling van de mensen die er op werken.

Met name het denken in oplossingen in plaats van problemen, inlevings-vermogen in de belevingswereld van de eindgebruiker, de drive om de beste te zijn en een lerende houding zijn karaktereigenschappen die bijdragen aan een resultaat waarmee uw verwachtingen worden overtroffen.